Terug

Volg Vandaag Inside

Patric moet vier duels toekijken na 'Suárezje' tegen Lecce

Patric moet vier duels toekijken na 'Suárezje' tegen Lecce

8 juli 2020, 19:50

Lazio Roma verloor dinsdagavond met 2-1 bij Lecce en blijft zo, na het verlies van Juve tegen AC Milan, op zeven punten afstand van de ploeg uit Turijn. Verdediger Patric beet in het duel tegen Lecce tegenstander Giulio Donati in z'n arm en ontving een rode kaart.

De beet van de Spanjaard werd niet gespot door de scheidsrechter, maar wel door de VAR. De Italiaanse tuchtcommissie komt nog geen 24 uur later al met een uitspraak: vier duels schorsing en een boete van tienduizend euro.

'Het bijten in de arm van de tegenstander, zonder schade toe te brengen,' is hoe het incident wordt beschreven door de tuchtcommissie. Luis Suárez kreeg in zijn tijd bij Ajax een schorsing van zeven duels, na het bijten van PSV'er Otman Bakkal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.