Terug

Volg Vandaag Inside

Pathé gaat vanaf zaterdag Eredivisie-wedstrijden uitzenden in bioscoop

Pathé gaat vanaf zaterdag Eredivisie-wedstrijden uitzenden in bioscoop

9 sep 2020, 00:22

Speciaal voor alle voetbalfans die door de coronamaatregelen niet meer naar het stadion kunnen, zijn de wedstrijden in de eredivisie ook live te zien in de bioscoop.

In tien bioscopen van Pathé die gevestigd zijn in steden waar ook een eredivisieclub zit, worden wekelijks de wedstrijden van de clubs uit die stad vertoond. Het gaat om thuis- en uitwedstrijden van Ajax, Feyenoord, PSV, FC Utrecht, Vitesse, PEC Zwolle, ADO Den Haag, FC Groningen, Willem II en Sparta.

In Rotterdam betekent dat bijvoorbeeld dat de wedstrijden van Feyenoord worden vertoond in Pathé De Kuip en die van Sparta in de bioscoop aan het Schouwburgplein. Fans van Ajax kunnen in de vestiging naast de Johan Cruyff Arena de wedstrijden van hun favoriete club bekijken.

'In deze bijzondere tijd waarin veel grote evenementen niet doorgaan of door minder mensen mogen worden bezocht, kunnen wij film-, muziek- en sportliefhebbers toch een unieke ervaring in een veilige 1,5 metersetting bieden. Met dank aan FOX Sports kunnen voetballiefhebbers op deze manier toch samen met andere fans hun favoriete club zien', zegt Doron Kurz, commercieel directeur van Pathé.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de site van Pathé en kosten 8,50 euro per wedstrijd. Hoeveel kaarten precies beschikbaar zijn is niet bekend. De aantallen verschillen per bioscoop. 'Ook in onze zalen moeten we rekening houden met de coronamaatregelen van de overheid. Maar we kunnen bij grote belangstelling wel meer zalen beschikbaar stellen', zegt een woordvoerder van de bioscoopketen.

Binnenkort ook Veronica Inside op het witte doek? 🤪

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.