Terug

Volg Vandaag Inside

‘Pasveer heeft het helemaal, maar Cillessen heeft Oranje nooit in de steek gelaten'

‘Pasveer heeft het helemaal, maar Cillessen heeft Oranje nooit in de steek gelaten'

26 sep 2022, 13:32

Remko Pasveer hield in de gewonnen Nations League-wedstrijden tegen Polen (0-2) en België (1-0) twee keer zijn doel schoon, maar als het aan Hans Kraay jr. ligt, staat niet Pasveer maar Jasper Cillessen tijdens het WK in Qatar onder de lat. 

“Pasveer heeft het helemaal, maar Cillessen heeft het Nederlands elftal in ruim zestig interlands zelden of nooit in de steek gelaten”, zegt Hans bij ESPN Vandaag. “Dus ik vind dat je dan best wel wat krediet mag hebben.”

Hans denkt dat tachtig procent van de mensen nu voor Pasveer kiest, maar geeft zelf toch echt de voorkeur aan de 33-jarige doelman, die deze zomer terugkeerde bij NEC. “Pasveer is fantastisch, maar Cillessen heeft Oranje nooit in de steek gelaten”, zegt de analist. “Hij heeft veilige handen en maakt een hele goede indruk bij NEC. Dus in tegenstelling tot wat het gros van de mensen zegt, zeg ik: Cillessen. Pasveer doet het geweldig maar er kan er maar één keepen, geloof ik.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.