Terug

Volg Vandaag Inside

Pasveer: 'De VAR is een grote aanfluiting'

Pasveer: 'De VAR is een grote aanfluiting'

23 feb 2020, 18:12

Remko Pasveer is niet te spreken over de VAR, zo geeft hij na afloop van Vitesse PSV aan in een interview met FOX Sports. Pasveer zou liever terugkeren naar het oude systeem, zonder VAR: 'Het is nu een enorm grijs gebied. Doe mij maar gewoon de oude stempel: foutje scheids, prima.'

Pasveer vond dat PSV een onterechte penalty kreeg, voorafgaand aan de 1-1 van Sam Lammers: 'Hij tikt de bal erlangs en zoekt het been van Obispo op om eroverheen te vallen. Hij gaat gewoon op zoek. Ik vind dat geen penalty.'

Bas legt uit: Wanneer mag een VAR ingrijpen?

Bas legt uit: Wanneer mag een VAR ingrijpen? ?
5:46
Bas legt uit: Wanneer mag een VAR ingrijpen? ?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.