Terug

Volg Vandaag Inside

Pastoor wordt trainer bij Altach in Oostenrijk

Pastoor wordt trainer bij Altach in Oostenrijk

18 mrt 2019, 12:29

ALTACH (ANP) - Alex Pastoor gaat aan de slag als trainer bij het Oostenrijkse SCR Altach. De Nederlandse coach was als voetballer in 2001 een half jaar actief bij de club, die uitkomt op het hoogste niveau in Oostenrijk. Pastoor wordt dinsdag gepresenteerd in Altach, meldt de club.

De 52-jarige Pastoor volgt interim-coach Wolfgang Luisser op. Het vorige dienstverband van Pastoor als hoofdtrainer was bij Sparta. Eind 2017 werd hij daar ontslagen. Daarvoor was hij hoofdcoach bij AZ, NEC en Excelsior.

Altach verloor zondag thuis van LASK (1-2) en is het reguliere seizoen geëindigd op de voorlaatste plaats met 18 punten uit 22 wedstrijden. De club is daarom veroordeeld tot het spelen van play-offs om lijfsbehoud.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.