Terug

Volg Vandaag Inside

Pastoor volgt Verbeek op als trainer Almere City

Pastoor volgt Verbeek op als trainer Almere City

8 dec 2021, 19:22

Alex Pastoor keert als trainer terug in de Nederlandse competitie. De 55-jarige geboren Amsterdammer gaat in de eerste divisie aan de slag bij Almere City FC, waar hij de opvolger is van de onlangs ontslagen Gertjan Verbeek.

Pastoor begint na de winterstop bij Almere. Tot die tijd blijft Tim Bakens hoofdtrainer. Bakens gaat Pastoor samen met Hedwiges Maduro en Serge van den Ban assisteren.

"Almere City staat te boek als een frisse club met een gezonde ambitie. Ik verheug mij op een ontzettend mooie uitdaging", aldus Pastoor, die eerder trainer was van onder meer Excelsior, Sparta Rotterdam, NEC Nijmegen, Slavia Praag en AZ. Het Oostenrijkse SC Rheindorf Altach was de laatste club waar Pastoor werkzaam was.

Almere City staat na achttien speelronden op de zeventiende plaats in de eerste divisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.