Terug

Volg Vandaag Inside

Pascal Jansen over mogelijk vertrek Pavlidis: 'Hij wil nog heel graag een prijs winnen met AZ'

Pascal Jansen over mogelijk vertrek Pavlidis: 'Hij wil nog heel graag een prijs winnen met AZ'

10 jan 2024, 13:33

Pascal Jansen heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie van AZ bij ESPN aangegeven dat een mogelijk vertrek van AZ-spits Vangelis Pavlidis voorlopig niet aan de orde is: "Hij wil nog heel graag een prijs winnen met AZ."

Volgens de AZ-trainer is Pavlidis, die dit seizoen al negentien keer scoorde voor de Alkmaarders, vastberaden om succes te behalen met de club: “Hij heeft onlangs aangegeven dat hij nog heel graag een prijs zou willen winnen met AZ. We strijden in ieder geval nog om de beker. De Eredivisie zal denk ik lastiger worden, want PSV is met kop en schouders degene die de eerste seizoenshelft heeft aangetoond de beste te zijn. Maar dat neemt niet weg dat Pavlidis nog super ambitieus is om met AZ het maximale eruit te halen,” zo besluit Jansen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.