Terug

Volg Vandaag Inside

‘Pascal Jansen maakt goede kans op hoofdtrainerschap Ajax'

6 mrt 2024, 10:30

Wordt Pascal Jansen de opvolger van John van ’t Schip bij Ajax? Valentijn Driessen denkt dat de voormalig trainer van AZ een goede kans maakt (zie video).

“Want er zitten allemaal AZ-mensen binnen Ajax”, zegt Valentijn bij Vandaag Inside. “Alex Kroes, Marijn Beuker, Louis van Gaal, die wel wat voor het zeggen heeft. Ze hebben allemaal met Jansen gewerkt en zijn allemaal zo idolaat van wat er bij AZ gebeurt. Dus die kans is best aanwezig, dat hij het wordt.”

Terugkeer Ten Hag?

Valentijn noemt ook de namen van Frank de Boer en huidig Manchester United-trainer Erik ten Hag. “Want die gaat natuurlijk aan het einde van het seizoen wieberen daar, en anders wordt hij wel weggestuurd bij United. Dus misschien dat hij nog een kandidaat is.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.