Terug

Volg Vandaag Inside

'Pascal Jansen lag afgelopen zomer op poleposition voor hoofdtrainerschap Ajax'

'Pascal Jansen lag afgelopen zomer op poleposition voor hoofdtrainerschap Ajax'

11 feb 2024, 12:15

Pascal Jansen lag afgelopen zomer op poleposition om hoofdtrainer van Ajax te worden. Dat meldt zaakwaarnemer Nathan van Kooperen zondag in Goedemorgen Eredivisie van ESPN.

Van Kooperen kan bevestigen dat Pascal Jansen benaderd is vóórdat Maurice Steijn tekende bij Ajax, en dat Jansen op poleposition lag om hoofdtrainer in Amsterdam te worden: "Klopt," aldus de zaakwaarnemer.

Mislintat verwachtte echter dat het teveel gedoe op zou leveren om Pascal Jansen los te weken bij AZ, en daarom pakte Ajax niet door. De keuze van de Amsterdammers viel uiteindelijk op Maurice Steijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.