Terug

Volg Vandaag Inside

'Parma wil na Zirkzee ook Pellè vastleggen'

'Parma wil na Zirkzee ook Pellè vastleggen'

2 feb 2021, 21:57

De Italiaanse club Parma wil na de Nederlandse aanvaller Joshua Zirkzee ook centrumspits Graziano Pellè toevoegen aan de selectie. Volgens Italiaanse mediaberichten ondergaat de transfervrije oud-Feyenoorder op korte termijn een medische keuring. Voor hem ligt een contract tot het einde van dit seizoen klaar, met een optie voor nog een jaar.

Met Pellè en Zirkzee, die is gehuurd van Bayern München, hoopt Parma degradatie uit de Serie A te voorkomen. Pellè (35) speelde in het seizoen 2011-2012 ook al een tijdje voor de huidige nummer 19 van de ranglijst. De Italiaan was toen afkomstig van AZ, waar hij vanaf medio 2007 onder contract stond.

Pellè speelde van 2012 tot 2014 bij Feyenoord, waar hij twee succesvolle seizoenen kende. In 2014 verhuisde hij naar de Engelse club Southampton. Pellè speelde sinds 2016 in China. Begin januari vertrok hij bij Shandong Luneng.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.