Terug

Volg Vandaag Inside

Parma rondt overgang van Zirkzee af

Parma rondt overgang van Zirkzee af

1 feb 2021, 20:46

Parma huurt de Nederlander Joshua Zirkzee voor de rest van het seizoen van Bayern München. De Italiaanse club die negentiende staat in de Serie A en vecht tegen degradatie, heeft ook een optie tot koop. Parma zou de Nederlandse spits aan het einde van het seizoen voor ongeveer 15 miljoen euro kunnen overnemen.

Sinds 2017 speelt Zirkzee bij Bayern. Hij heeft nog een contract tot 2023. Vorig seizoen scoorde hij vier keer in de Bundesliga. In de huidige competitie werd hij pas drie keer ingezet door coach 'Hansi' Flick. Voor de positie van spits is hij hooguit derde keus, achter onder meer de Poolse topschutter Robert Lewandowski.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.