Terug

Volg Vandaag Inside

PSG komt op toeren in Franse competitie

PSG komt op toeren in Franse competitie

28 sep 2020, 01:10

Paris Saint-Germain begint stilaan op toeren te komen in de Franse competitie. De landskampioen behaalde in Reims de derde zege op rij. Het uitduel eindigde in 0-2. Mauro Icardi was de grote man bij de bezoekers. De Argentijn scoorde twee keer tegen Stade Reims. Bij beide goals kwam de assist van Kylian Mbappé. De Nederlandse verdediger Mitchel Bakker speelde de gehele wedstrijd bij PSG.

De titelverdediger klom met 9 punten uit 5 duels naar de zevende plek. Stade Rennes, dat met 3-0 won bij Saint-Etienne, leidt met 13 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.