Terug

Volg Vandaag Inside

Paris SG klopt Olympique Marseille opnieuw

Paris SG klopt Olympique Marseille opnieuw

7 feb 2021, 23:58

In Frankrijk heeft Paris Saint-Germain voor de tweede keer binnen vier weken gewonnen van Olympique Marseille. De landskampioen versloeg de middenmoter met 2-0. Vorige maand verloor Marseille met 2-1 van PSG in de strijd om de Franse Supercup.

De club uit Parijs, met Mitchel Bakker op de bank, leidde al na 24 minuten met 2-0. Kylian Mbappé en Mauro Icardi kwamen tot scoren. Daarna viel de productie stil. Sterspeler Neymar viel zonder succes in de 65e minuut in. In de laatste minuut moest Dimitri Payet bij de thuisclub nog van het veld met een rode kaart.

Op de ranglijst bleef PSG derde, op 3 punten van koploper Lille, dat met 2-0 won bij Nantes. Nummer 2 Olympique Lyon heeft 2 punten minder dan de lijstaanvoerder. Lyon versloeg zaterdag RC Strasbourg met 3-0, mede dankzij twee treffers van Memphis Depay.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.