Terug

Volg Vandaag Inside

Paris SG droogt Rode Ster af

Paris SG droogt Rode Ster af

3 okt 2018, 23:12

PARIJS (ANP) - In groep C van de Champions League heeft Paris Saint-Germain moeiteloos gewonnen van Rode Ster Belgrado. De Franse kampioen droogde de Servische club met 6-1 af. Bij de rust leidde PSG al met 4-0.

Neymar scoorde drie keer. Hij opende de score uit een fraaie vrije trap (1-0). Kort daarna trof hij opnieuw doel, na een soepele combinatie met Kylian Mbappé (2-0). Nadat Neymar een grote kans op een zuivere hattrick had laten liggen, zorgde Edinson Cavani met een doeltreffende solo voor 3-0. Angel Di Maria bepaalde de ruststand met een subtiele voetbeweging op 4-0. Mbappé en opnieuw Neymar, weer uit een mooie vrije trap, kwamen in de slotfase van de tweede helft nog tot scoren.

Lorenzo Ebecilio (ex-Ajax) viel in de 73e minuut in bij Rode Ster. Met een prima assist stelde hij Marko Marin binnen een minuut in staat om de nul van het scorebord te halen.

PSG begon aan de poule met een nederlaag bij Liverpool (3-2).

Het duel in groep D tussen Lokomotiv Moskou en Schalke 04 eindigde in Rusland in 0-1. Weston McKennie kopte namens de Duitsers in de 88e minuut raak.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.