Terug

Volg Vandaag Inside

Paris SG blijft winnen in Franse competitie

Paris SG blijft winnen in Franse competitie

20 okt 2018, 22:30

PARIJS (ANP) - Paris Saint-Germain blijft winnen in de Franse competitie. De titelhouder versloeg op eigen veld Amiens SC met 5-0. Marquinhos en Adrien Rabiot kwamen in de eerste helft tot scoren. In beide gevallen zorgde Angel Di Maria voor de assist. Na de pauze voerden Julian Draxler, Kylian Mbappé en Moussa Diaby de score verder op.

Voor PSG was het de tiende zege op rij. Met dertig punten gaat de ploeg van trainer Thomas Tuchel riant aan kop. Nummer twee Lille staat nu nog op elf punten, maar kan het verschil tot acht terugbrengen met winst zaterdagavond bij Dijon.

Bij PSG ontbrak sterspeler Neymar. De Braziliaanse aanvaller speelde afgelopen dinsdag in Saudi-Arabië nog een zware oefeninterland tegen Argentinië (1-0).

Paris SG speelt woensdag thuis in de Champions League tegen Napoli.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.