Terug

Volg Vandaag Inside

PSG zint op wraak tegen Bayern München

PSG zint op wraak tegen Bayern München

7 apr 2021, 10:20

Paris Saint-Germain begint in Duitsland om 21.00 uur met sterke revanchegevoelens aan het eerste duel met Bayern München in de kwartfinales van de Champions League. De Franse kampioen moest vorig jaar augustus in de finale van de Europese koningsklasse de begeerde trofee aan de Duitse grootmacht laten (1-0). Uitgerekend de Franse aanvaller Kingsley Coman (ex-PSG) zorgde voor het kapitale doelpunt. Hij zal woensdag in München opnieuw van de partij zijn.

Grote afwezige bij Bayern is aanvaller Robert Lewandowski. De Poolse topschutter raakte tijdens de afgelopen interlandperiode geblesseerd en is door een kniekwetsuur nog een paar weken uitgeschakeld. De Kameroener Eric Maxim Choupo-Moting, vorig seizoen nog actief voor PSG, zal hem waarschijnlijk vervangen.

PSG is met verdediger Mitchel Bakker en twee Duitse internationals (Thilo Kehrer en Julian Draxler) in München neergestreken. Onder anderen de geblesseerde Juan Bernat (ex-Bayern), Alessandro Florenzi en Marco Verratti (beiden positief bevonden op het coronavirus) ontbreken in de Franse selectie.

FC Porto treedt om 21.00 uur in Sevilla aan tegen Chelsea.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.