Terug

Volg Vandaag Inside

Paris Saint-Germain voorkomt blamage in beker

Paris Saint-Germain voorkomt blamage in beker

6 feb 2019, 22:11

VILLEFRANCHE-SUR-SAÔNE (ANP) - Paris Saint-Germain staat in de kwartfinales van het Franse bekertoernooi. Het team van trainer Thomas Tuchel voorkwam tegen derdedivisionist FC Villefrance in de verlenging een blamage: 0-3.

De Duitser Julian Draxler maakte in de eerste helft van de verlenging het bevrijdende openingsdoelpunt voor de koploper uit de Ligue 1. Moussa Diaby en Edinson Cavani namen tegen het einde van het duel de tweede en derde treffer voor hun rekening.

Vorige maand ging het voor Paris Saint-Germain in de Franse League Cup, de Coupe de la Ligue, wel mis. De topclub uit Parijs strandde in de kwartfinales tegen En Avant de Guingamp.

Coupe de France

In de Coupe de France, het belangrijkste bekertoernooi in Frankrijk, dreigde het ook even de verkeerde kant op te gaan. Cavani en Kylian Mbappé startten op de bank. Beide aanvallers kwamen alsnog binnen de lijnen toen het heel lang 0-0 bleef. Cavani gaf uiteindelijk de assist bij de treffer van Draxler en Mbappé deed dat bij de doelpunten van Diaby en Cavani.

Paris Saint-Germain behaalde vorig seizoen de landstitel en won beide bekertoernooien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.