Terug

Volg Vandaag Inside

Paris Saint-Germain stelt debuut Messi uit

Paris Saint-Germain stelt debuut Messi uit

20 aug 2021, 12:17

Lionel Messi zal vrijdagavond nog niet debuteren voor Paris Saint-Germain. Trainer Mauricio Pochettino heeft de Argentijnse aanvaller buiten zijn selectie voor het uitduel met Stade Brest gelaten.

Pochettino speculeerde donderdag nog over een snel debuut van Messi. 'Het gevoel is goed', zei de landgenoot van de van Barcelona afkomstige speler. 'Messi heeft zich heel snel aangepast en op de training gaat het goed met hem. Grote haast hebben we niet. Wat ik wel kan zeggen is dat alles mogelijk is.'

Messi heeft een trainingsachterstand van ongeveer een maand op zijn teamgenoten. Na het winnen van de Copa América met Argentinië deze zomer kwam hij niet meer in actie. Ook Neymar ontbreekt nog in de selectie van PSG. Georginio Wijnaldum is wel inzetbaar tegen de nieuwe club van doelman Marco Bizot.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.