Terug

Volg Vandaag Inside

Paris Saint-Germain schuttert tegen laagvlieger FC Nantes

Paris Saint-Germain schuttert tegen laagvlieger FC Nantes

15 mrt 2021, 00:12

Paris Saint-Germain heeft zichzelf in de Franse competitie voor schut gezet, vijf dagen na de uitschakeling van Barcelona in de Champions League. De thuiswedstrijd tegen degradatiekandidaat FC Nantes ging pijnlijk verloren (1-2). Met een overwinning had de ploeg van trainer Mauricio Pochettino in punten op gelijke hoogte gekomen met koploper Lille, dat eerder op zondag op 0-0 bleef steken bij AS Monaco.

PSG, nog zonder sterspeler Neymar en met Mitchel Bakker op de bank, kwam door een treffer van de Duitser Julian Draxler vlak voor de rust nog wel op voorsprong. Na de rust sloegen de bezoekers verrassend toe met treffers van Randal Kolo Muani en Moses Simon.

Op de ranglijst heeft PSG nu een achterstand van 3 punten op Lille. Ook Olympique Lyon, dat vrijdag bij Stade Reims ontsnapte aan een nederlaag (1-1), heeft 3 punten minder dan de koploper.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.