Terug

Volg Vandaag Inside

'Paris Saint-Germain overweegt tijdelijke overgang Wijnaldum naar Premier League'

'Paris Saint-Germain overweegt tijdelijke overgang Wijnaldum naar Premier League'

8 dec 2021, 21:02

Georginio Wijnaldum zou Paris Saint-Germain komende winter alweer mogen verlaten, weet Sky Sports woensdagavond te melden. De Oranje-international begint regelmatig als wisselspeler in het Franse sterrenensemble en de Premier League zou een uitkomst kunnen bieden voor beide partijen.

Afgelopen zomer maakte Wijnaldum nog bewust de keuze voor PSG in plaats van FC Barcelona, waar hij al tot een mondeling akkoord gekomen zou zijn. Een half jaar later blijkt de transfer naar Parijs ongelukkig voor hem uit te pakken. Hoewel hij al wel in 20 wedstrijden zijn opwachting maakte in het elftal van Mauricio Pochettino, kwam de Oranje-international voornamelijk als wissel het veld in. In 950 gespeelde minuten kwam hij tot 3 doelpunten en 1 assist.

Sky Sports weet dat PSG openstaat voor een verhuurperiode van Wijnaldum komende transferperiode. De Premier League wordt genoemd als mogelijke bestemming, waarin Wijnaldum eerder uitkwam voor Newcastle United en Liverpool. Echter wordt Arsenal door het Engelse medium genoemd als geïnteresseerde partij.

De transfermarkt is geopend van 1 januari 2022 tot en met 31 januari.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.