Terug

Volg Vandaag Inside

'Paris Saint-Germain overweegt contract van Sergio Ramos te ontbinden'

'Paris Saint-Germain overweegt contract van Sergio Ramos te ontbinden'

1 nov 2021, 09:09

Het geduld vanuit Paris Saint-Germain rondom Sergio Ramos begint op te raken. De 35-jarige centrale verdediger kwam afgelopen zomer transfervrij over van Real Madrid, maar speelde wegens fysieke klachten nog niet voor PSG.

Ramos kampt al maanden met een kuitblessure, maar volgens verschillende media in Frankrijk en Spanje schijnt er meer aan de hand te zijn. Le Parisien meldt dat het geduld van de Franse topclub begint op te raken. Het bestuur zou zelfs overwegen om het eenjarige contract van Ramos te ontbinden. Vijf maanden geleden speelde de Spanjaard zijn laatste officiële wedstrijd.

Trainer Mauricio Pochettino kan ook de komende tijd geen beroep op Ramos doen. De verdediger verdient naar verluidt ruim vijftien miljoen euro per jaar bij Paris Saint-Germain. De club ziet in dat het een grote fout heeft gemaakt om een niet 'fitte' Ramos naar Parijs te halen en daarom wordt er intern gesproken over een contractontbinding.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.