Terug

Volg Vandaag Inside

Paris Saint-Germain naast Lille na zege op Nice

Paris Saint-Germain naast Lille na zege op Nice

13 feb 2021, 20:00

Paris Saint-Germain is aan kop van de ranglijst van de Franse voetbalcompetitie op gelijke hoogte gekomen met Lille. De titelverdediger onder leiding van de Argentijnse coach Mauricio Pochettino won van Nice, 2-1. PSG en Lille hebben beide 54 punten. Lille, komende week tegenstander van Ajax in de Europa League, heeft nog wel een wedstrijd extra te gaan.

Halverwege leidde de kampioen door een doelpunt van Julian Draxler. De Duitser scoorde in de rebound. Vlak na de hervatting werd het gelijk door de Portugees Rony Lopes. Een kwartier voor tijd kwam PSG echter opnieuw op voorsprong. De Italiaan Moise Kean scoorde.

De Nederlanders Xavi Simons en Mitchel Bakker zaten op de bank bij de Parijzenaars. Bakker viel in de slotfase nog wel in. De Braziliaanse vedette Neymar ontbrak bij de titelverdediger wegens een blessure.

Lyon, van Memphis Depay, kan de koplopers later zaterdag inhalen als het wint van Montpellier.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.