Terug

Volg Vandaag Inside

Neymar wéér geblesseerd op verjaardag van zusje

Neymar wéér geblesseerd op verjaardag van zusje

11 feb 2021, 16:44

Paris Saint-Germain moet het vier weken doen zonder aanvaller Neymar. De 29-jarige Braziliaan heeft woensdagavond een dijbeenblessure opgelopen in het bekerduel met Caen, meldt de club.

Na medisch onderzoek is vastgesteld dat het herstel ongeveer vier weken zal duren. Neymar zal daardoor in ieder geval het eerste duel in de achtste finales van de Champions League met FC Barcelona missen. PSG speelt op 16 februari eerst uit in Barcelona. Het tweede duel is op 10 maart.

De sterspeler van PSG lijkt dit jaar opnieuw zijn zus te kunnen bezoeken op haar verjaardag. Rafaella Santos is 11 april jarig en kon haar broer de afgelopen 6 edities van haar verjaardag 5 keer verwelkomen doordat de aanvaller geblesseerd of geschorst was.

2015: Geschorst

2016: Geschorst

2017: Geblesseerd

2018: Geblesseerd

2019: Geblesseerd

2020: -

Eerder meldde de Franse landskampioen al dat Ángel Di María ontbreekt bij de wedstrijd tegen Barcelona. De Argentijn liep afgelopen zondag in het duel met Olympique Marseille een blessure aan het rechterdijbeen op.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.