Terug

Volg Vandaag Inside

'Paris Saint-Germain moet Mbappé het hele jaar op de bank laten zitten'

'Paris Saint-Germain moet Mbappé het hele jaar op de bank laten zitten'

2 juli 2021, 18:24

Kylian Mbappé ligt nog tot volgend jaar zomer vast bij Paris Saint-Germain, maar wil zijn contract voorlopig niet verlengen. Éric Di Meco, voormalig Frans international, vindt dat de Franse topclub een statement moet maken richting Mbappé.

Volgens de Franse krant L’Equipe is Mbappé voorlopig niet van plan om zijn contract te verlengen. 'Het probleem in dit verhaal is, is om hem het laatste jaar van zijn contract in te laten en hij nu degene is die de kaarten in handen heeft', vertelt Di Meco in gesprek met RMC Sport.

'Als je als Paris Saint-Germain zijnde een punt wil maken, moet je zeggen: 'Jij wilt niet bij ons blijven? Nou, dan kun je het hele jaar op de bank gaan zitten'. Wanneer PSG dat doet, laat je de jongens die eraan komen zien dat ze de show niet kunnen stelen', aldus Di Meco.

De topclub uit Parijs nam de aanvaller in eerste instantie op huurbasis over van AS Monaco en betaalde een jaar later naar verluidt een bedrag dat via bonussen kan oplopen tot 180 miljoen euro. Mbappé heeft al vier landstitels op zijn naam staan; in 2017 behaald met AS Monaco en daarna drie jaar op rij met PSG. Afgelopen seizoen moest de Parijse grootmacht de titel aan Lille laten. Mbappé werd wel voor de derde keer topscorer van de Ligue 1.

 

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.