Terug

Volg Vandaag Inside

Paris Saint-Germain mét Messi, Neymar en Mbappé niet langs Brugge

Paris Saint-Germain mét Messi, Neymar en Mbappé niet langs Brugge

15 sep 2021, 23:12

Club Brugge heeft in groep A van de Champions League verrassend goed stand gehouden tegen het sterrenensemble van Paris Saint-Germain. Het duel in België eindigde in 1-1. De Franse droomvoorhoede, met Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé, stelde danig teleur. Georginio Wijnaldum werd in de rust gewisseld bij de bezoekers.

Paris SG kwam na een kwartier op voorsprong dankzij een treffer van de Spanjaard Ander Herrera, die op aangeven van Mbappé doeltreffend uithaalde. Club Brugge herstelde zich goed en kwam in de 27e minuut langszij. Hans Vanaken rondde een vlotte aanval over links feilloos af, 1-1.

Messi, voor de eerste keer in het basisteam bij PSG, kwam in de eerste helft niet veel verder dan een schot op de lat. Al bij het rustsignaal kreeg Club Brugge een staande ovatie van het thuispubliek.

Ook na de pauze bleef de Belgische formatie goed overeind. Jack Hendry miste namens Brugge een grote kans op 2-1. Een vrije trap van de gevreesde Messi kon doelman Simon Mignolet in de 57e minuut simpel onschadelijk maken. Mbappé was op dat moment al met een blessure naar de kant gegaan. De ongedurige Messi kreeg in de 72e minuut de gele kaart voor een charge op Mats Rits.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.