Terug

Volg Vandaag Inside

Paris Saint-Germain heeft oogje op Memphis

Paris Saint-Germain heeft oogje op Memphis

20 mrt 2021, 13:15

Memphis Depay blijft mogelijk toch actief in de Franse voetbalcompetitie. Volgens Le Parisien heeft Paris Saint-Germain een oogje op de Nederlandse spits, wiens contract bij Olympique Lyon aan het einde van dit seizoen afloopt. Depay weigert zijn verbintenis te verlengen en heeft komende zomer met een transfervrije status de clubs voor het uitzoeken.

FC Barcelona probeerde de oud-PSV'er vorig jaar al aan te trekken, maar dat lukte toen niet vanwege de penibele financiële situatie waarin de club van trainer Ronald Koeman verkeert. De 27-jarige Depay is met veertien doelpunten dit seizoen weer de clubtopscorer van Lyon in de Ligue 1. De spits van Oranje fungeert ook als aanvoerder van de club, die op de derde plaats staat in de Franse competitie, vlak achter Lille en Paris Saint-Germain. Juist titelverdediger PSG, dat de kwartfinales van de Champions League heeft gehaald, zou Depay na dit jaar graag willen overnemen van Lyon.

Lionel Messi staat volgens Le Parisien ook op het wensenlijstje van PSG, net als David Alaba en Sergio Agüero. Alaba maakte eerder al bekend dat hij na dit seizoen vertrekt bij Bayern München. Messi kan in principe iedere zomer weg bij Barcelona, mits hij dat op tijd aangeeft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.