Terug

Volg Vandaag Inside

Paris Saint-Germain haalt Paredes binnen

Paris Saint-Germain haalt Paredes binnen

29 jan 2019, 11:34

PARIJS (ANP) - Paris Saint-Germain heeft zich versterkt met de Argentijnse international Leandro Paredes. De 24-jarige middenvelder komt over van Zenit Sint-Petersburg. Paredes, die een contract tot medio 2023 ondertekende in Parijs, speelde sinds de zomer van 2017 voor de huidige nummer 1 van Rusland.

De Argentijn kwam eerder in eigen land uit voor Boca Juniors en voor de Italiaanse clubs Chievo Verona, AS Roma en Empoli. De negenvoudig international (één doelpunt) zat in de voorselectie voor het WK, maar mocht niet mee naar Rusland.

PSG had behoefte aan een extra middenvelder omdat Adrien Rabiot weigert zijn aflopende contract te verlengen en daardoor uit de selectie is gezet. Paredes komt met Angel Di Maria een landgenoot tegen bij de onbedreigde koploper van de Ligue 1. PSG greep eerder naast Frenkie de Jong. De Ajacied gaat in de zomer naar FC Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.