Terug

Volg Vandaag Inside

'Paris Saint-Germain geïnteresseerd in Ibrahim Sangaré'

'Paris Saint-Germain geïnteresseerd in Ibrahim Sangaré'

16 mei 2023, 16:27

Paris Saint-Germain is geïnteresseerd in Ibrahim Sangaré, meldt het Eindhovens Dagblad. PSV kan voor de middenvelder een bedrag van 37 miljoen euro vragen, zo is bepaald in een clausule in het contract van Sangaré.

PSV is op dit moment van plan om vast te houden aan die clausule, al blijven clubs proberen om daaraan te tornen. Later in de transferzomer valt er mogelijk wat van het bedrag af te praten, maar dan lopen clubs het risico dat ze Sangaré mislopen, aldus het ED.

PSV nam Sangaré in 2020 voor 7 miljoen euro over van Toulouse FC, al is die transfersom door verschillende afspraken opgelopen tot boven de 10 miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.