Terug

Volg Vandaag Inside

Paris Saint-Germain bevestigt ontslag trainer Tuchel

Paris Saint-Germain bevestigt ontslag trainer Tuchel

29 dec 2020, 11:10

De Franse voetbalclub Paris Saint-Germain heeft trainer Thomas Tuchel ontslagen. Vorige week kwamen Franse en Duitse media al met dat nieuws, maar een bevestiging van de clubleiding bleef lang uit. Dinsdag maakte PSG bekend dat na "een grondige analyse van de sportieve situatie" de Duitse trainer inderdaad is ontslagen.

'Ik wil Thomas Tuchel en zijn staf bedanken voor alles wat ze ons als club hebben gebracht', zegt voorzitter Nasser Al-Khelaïfi. 'Thomas heeft veel energie en passie in zijn werk gestoken. Natuurlijk zullen we de goede tijden blijven herinneren die we samen hebben beleefd.'

Tuchel kwam in de zomer van 2018 naar Parijs. Onder zijn leiding pakte de sterrenploeg twee landstitels, twee Franse bekers en twee keer de Franse Supercup. Het elftal van Tuchel bereikte dit jaar ook de finale van de Champions League, waarin Bayern München met 1-0 te sterk was.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.