Terug

Volg Vandaag Inside

'Pardew wil voormalig toptalent van Man Utd naar ADO halen'

'Pardew wil voormalig toptalent van Man Utd naar ADO halen'

2 jan 2020, 21:54

De kersverse trainer van ADO Den Haag Alan Perdew wil deze maand nog de selectie versterken met een voormalig toptalent van Manchester United, zo meldt Sky Sports.

Het zou gaan om de 26-jarige middenvelder Ravel Morrison, die momenteel onder contract staat bij Sheffield United. De Engelsman begon zijn carrière bij Manchester United, waar hij door Sir Alex Ferguson bestempeld werd als het grootste talent ooit uit de opleiding. Volgens oud-ploeggenoot Jesse Lingard was het niet Paul Pogba, maar Ravel Morrison die destijds opviel in de selectie bij Manchester United. Het toptalent wist de hoge verwachtingen bij The Red Devils echter nooit waar te maken en speelde slechts drie duels in het eerste elftal.

In 2012 vertrok Morrison naar West Ham United en werd vervolgens een ware 'clubhopper' als speler van Birmingham City, Queens Park Rangers, Cardiff City FC, SS Lazio, Atlas Guadalajara, Östersunds FK en zijn huidige club Sheffield United. Bij de huidige nummer acht van de Premier League kwam Morrison dit seizoen slechts twaalf minuten in actie en zou weg mogen van de club. Pardew wil Morrison deze maand nog naar Den Haag halen om het middenveld van ADO te versterken.

Wordt vervolgd..

Pardew in shock na zien van Ajax - ADO?

Pardew in shock na zien van Ajax - ADO?
3:11
Pardew in shock na zien van Ajax - ADO?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.