Terug

Volg Vandaag Inside

Pardew heeft nieuwe klus gevonden

Pardew heeft nieuwe klus gevonden

23 nov 2020, 16:41

Alan Pardew heeft na zijn kortstondige avontuur als trainer van ADO Den Haag een nieuwe klus gevonden. De 59-jarige Brit gaat aan de slag als technisch directeur van CSKA Sofia uit Bulgarije.

"De Engelse voetbalspecialist Alan Pardew zal vanaf nu deel uitmaken van onze grote rode familie. Hij gaat ons met zijn uitgebreide ervaring en contacten helpen bij de algemene ontwikkeling van de club en het aantrekken van spelers voor de club", meldt de club.

Pardew vertrok kort na het stilleggen van vorig seizoen uit Den Haag. "De club en de oefenmeester hebben in goed overleg besloten om de samenwerking volgend seizoen niet voort te zetten", meldde ADO eind april.

Zijn dienstverband in Nederland was pas het eerste avontuur buiten Nederland. Daarvoor was Pardew in eigen land trainer van onder meer West Ham United, Southampton en Newcastle United.

CKSA Sofia staat derde in de Bulgaarse competitie, met 5 punten minder dan koploper Loedogorets. Bovendien speelde de nieuwe club van Pardew een wedstrijd meer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.