Terug

Volg Vandaag Inside

Paragnost Liesbeth voorspelde vertrek Hiddema uit Tweede Kamer

Paragnost Liesbeth voorspelde vertrek Hiddema uit Tweede Kamer

25 nov 2020, 13:40

Paragnost Liesbeth strikes again! Nadat ze eerder al voorspelde dat Dick Advocaat langer aan zou blijven als trainer van Feyenoord, voorspelt ze nu opnieuw raak.

Voor heel Nederland kwam het onverwachts dat Theo Hiddema van Forum voor Democratie deze week per direct de Tweede Kamer vaarwel zij, maar paragnost Liesbeth had dit al voorzien. Op zondag 1 november wierp ze namelijk aan tafel bij Harry Mens in Business Class een helderziende blik op de politieke toekomst en zag daar Theo Hiddema niet meer in voorkomen. 'Hiddema zie ik niet meer, die is weg', voorziet Liesbeth. 'Maar die staat wel op de lijst straks?' reageert Harry vol verbazing. 'Ja maar dat zegt mij niets, dat is weer logisch. Ik kan niet beredeneren wat ik voel, Harry. Hiddema zie ik op de lijst staan, maar ik zie hem niet meer deelnemen', verklaart Liesbeth.

Ook bij Thierry Baudet, die deze week terugtrad als lijsttrekker voor Forum voor Democratie, voorzag paragnost Liesbeth een verandering op komst: 'Die gaat met iets heel bijzonders terugkomen.'

Wordt dus vervolgd…

René lag eerder dit jaar in een deuk om paragnost Liesbeth bij Harry Mens. Bekijk hieronder de beelden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.