Terug

Volg Vandaag Inside

Palace wint maar raakt Van Aanholt kwijt

Palace wint maar raakt Van Aanholt kwijt

3 dec 2019, 23:31

Crystal Palace heeft de plek in de subtop van de Premier League verstevigd door op eigen veld een kleine zege te boeken op Bournemouth: 1-0. De thuisploeg speelde ruim zeventig minuten met een man minder.

Mamadou Sakho werd bij Crystal Palace in de 19e minuut weggestuurd wegens een harde overtreding. Tien minuten later moest Patrick van Aanholt het veld verlaten met een blessure, vermoedelijk een hamstringblessure.

Zonder Sakho bleef Palace gevaarlijk. Jeffrey Schlupp, uitgerekend de vervanger van Van Aanholt, maakte een kwartier voor tijd na een solo het doelpunt.

Crystal Palace staat voorlopig op de vijfde plaats in de Premier League, boven Tottenham Hotspur, Arsenal en Manchester United. Die drie clubs komen woensdag nog in actie. Bournemouth, waar aanvoerder Nathan Aké de hele wedstrijd speelde en Arnaut Danjuma Groeneveld na een uur werd gewisseld, staat in de middenmoot: twaalfde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.