Terug

Volg Vandaag Inside

Paes uitgeschakeld door hersenschudding

Paes uitgeschakeld door hersenschudding

17 dec 2020, 19:33

Doelman Maarten Paes komt bij FC Utrecht voorlopig niet in actie. De 22-jarige keeper is uitgeschakeld door een hersenschudding. Hij liep het hoofdletsel woensdag op in de verloren bekerwedstrijd tegen Ajax in Amsterdam (5-4).

Paes kwam na een half uur hard in botsing met ploeggenoot Django Warmerdam waarna hij het veld moest verlaten. Paes werd naar het UMC Utrecht gebracht voor nader onderzoek. Na alle controles mocht hij dezelfde avond nog naar huis.

'Ik ben direct naar het ziekenhuis gegaan, waar al snel bleek dat mijn kaak in orde was', liet Paes weten. 'Wel heb ik een hersenschudding overgehouden aan de harde klap. Omdat een hersenschudding een complexe blessure is, kan ik lastig een datum noemen wanneer ik weer fit ben. We gaan op een verantwoorde manier toewerken naar herstel.'

De Duitser Eric Oelschlägel verving Paes in het duel met Ajax. De 25-jarige reservekeeper moest vier treffers incasseren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.