Terug

Volg Vandaag Inside

Padt maakt excuses na blunder

Padt maakt excuses na blunder

21 okt 2018, 19:36

ALMELO (ANP) - Sergio Padt was zondag grotendeels schuldig aan de nederlaag van FC Groningen bij Heracles Almelo (4-1). De doelman ging bij de tweede tegentreffer opzichtig in de fout en ook bij het eerste doelpunt was zijn optreden twijfelachtig.

,,Ik neem het mijzelf heel erg kwalijk. Het is een hele grote fout en daar heb ik net in de kleedkamer mijn excuses voor aangeboden'', zei de keeper tegen FOX Sports. ,,Ik voel me er ontzettend slecht bij. Ik ben keeper geworden om punten te pakken. Nu ben ik de schlemiel en moet ik ook op de blaren zitten.''

Groningen zakte door het verlies naar de laatste plaats in de eredivisie. ,,Het lijkt wel of we een hele gifemmer moeten leegdrinken in plaats van een gifbeker'', aldus coach Danny Buijs, die niet van plan is de hoop op te geven. ,,Bij tegenslag moet je elkaar steunen en overeind krabbelen. Op dit niveau krijg je niets cadeau. We zullen het zelf moeten afdwingen."

FC Groningen ontvangt zaterdag koploper PSV, dat nog zonder puntenverlies is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.