Terug

Volg Vandaag Inside

Paderborn bezorgt Schreuder eerste nederlaag als trainer Ajax

Paderborn bezorgt Schreuder eerste nederlaag als trainer Ajax

2 juli 2022, 20:23

Alfred Schreuder heeft zaterdag zijn eerste nederlaag geleden als trainer van Ajax. In Oldenzaal verloren de Amsterdammers, die speelden met veel jongelingen, van SC Paderborn: 2-5. Paderborn komt in Duitsland uit op het tweede niveau.

Halverwege leidde Ajax nog met 2-1. Mohamed Ihattaren was twee keer trefzeker. Na een korte combinatie met Naci Ünüvar schoot Ihattaren de bal in de 4e minuut met zijn rechtervoet binnen. Daarmee maakte hij een vroeg opgelopen achterstand van Ajax ongedaan. Halverwege de eerste helft schoot Ihattaren de ploeg van Schreuder uit een fraaie vrije trap op voorsprong.

Ajax zakte na de rust en de nodige wissels ver weg. Paderborn profiteerde in de 68e minuut van slecht uitverdedigen aan Amsterdamse kant: 2-2. De Duitsers scoorden in de laatste 12 minuten nog drie keer en bezorgden Ajax zo een ruime nederlaag.

Schreuder debuteerde dinsdag als hoofdcoach van Ajax met een zege van 3-0 op SV Meppen, dat op het derde niveau in Duitsland speelt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.