Terug

Volg Vandaag Inside

Paco Alcácer valt in bij 0-1 achterstand, scoort 3 keer en maakt winnende in slotminuut

Paco Alcácer valt in bij 0-1 achterstand, scoort 3 keer en maakt winnende in slotminuut

6 okt 2018, 19:49

Pierre-Emerick Aubameyang en Michy Batshuayi zijn vergeten, Dortmund heeft een nieuwe held en draagt de naam Paco Alcácer.

De spits die deze zomer, na een mislukt avontuur, overkwam van Barcelona maakt nu furore in het gele shirt van Dortmund, met vandaag als absolute hoogtepunt. De Spanjaard kwam na 60 minuten als invaller het veld in bij een 0-1 achterstand in eigen huis tegen Augsburg. Alcácer had nog geen 3 minuten nodig om zich te bewijzen en maakte al snel de 1-1 voor Dortmund. Daarna kwam de wedstrijd helemaal los en scoorden Dortmund en Augsburg beide nog twee keer, waardoor er na 90 minuten 3-3 op het scorebord stond. Paco Alcácer ging, nadat hij ook al de 2-2 had gemaakt voor Dortmund, diep in blessuretijd nog één keer achter de bal staan voor een vrije trap. Beide teams hadden al genoegen genomen met een gelijkspel, maar Paco Alcácer was nog niet klaar met zijn galavoorstelling. De spits knalde vanaf een meter of 30 een vrije trap schitterend binnen en bekroonde daarmee zijn invalbeurt met de beslissing en tevens een hattrick in 30 minuten tijd. Door deze enorm belangrijke goal blijft Dortmund op de eerste plek in de Bundesliga.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.