Terug

Volg Vandaag Inside

Özil en Kolasinac krijgen rust van Arsenal

Özil en Kolasinac krijgen rust van Arsenal

29 juli 2019, 00:48

Mesut Özil en Sead Kolasinac mogen even bijkomen van de clubleiding van Arsenal. Ze ontbraken zondag in het verloren oefenduel met Olympique Lyon: 1-2.

"Ze zijn er met hun hoofd niet voor de volle honderd procent blij", zei trainer Unai Emery van Arsenal. "Dan kunnen ze beter even rust nemen. Het is belangrijk dat ze zich weer veilig gaan voelen."

Özil zat donderdag in zijn auto toen gewapende personen hem probeerden te overvallen. Kolasinac, die net met de Duitse spelmaker in een restaurant had gegeten, greep echter in en joeg de overvallers weg door met zijn vuisten te dreigen.

Moussa Dembélé maakte beide doelpunten voor Olympique Lyon. Memphis Depay bereidde een van die treffers voor.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.