Terug

Volg Vandaag Inside

Özil als aanvoerder terug bij Arsenal

Özil als aanvoerder terug bij Arsenal

22 dec 2018, 14:20

LONDEN (ANP) - Arsenal begint met een flink gewijzigde ploeg aan de thuiswedstrijd tegen Burnley in de Premier League. Coach Unai Emery heeft zes wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van het elftal dat vorig weekeinde met 3-2 verloor van Southampton. De grootste verrassing is dat de Duitser Mesut Özil in de basis begint en meteen tot aanvoerder is benoemd.

Özil zat eerder deze week in de bekerwedstrijd tegen Tottenham Hotspur niet eens bij de wedstrijdselectie. In Britse media doken al verhalen op dat Emery al deze winter van Özil af wil. De 30-jarige Duitser verlengde begin dit jaar zijn contract bij Arsenal nog tot medio 2021, maar onder de Emery, de opvolger van Arsène Wenger, kon hij dit seizoen nog geen vaste basisplaats afdwingen.

De Egyptische middenvelder Mohamed Elneny maakt tegen Burnley voor het eerst dit seizoen zijn opwachting in de basis. De wedstrijd in Londen begint om 13.30 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.