Terug

Volg Vandaag Inside

Özil afwezig bij Arsenal wegens knieblessure

Özil afwezig bij Arsenal wegens knieblessure

30 dec 2018, 13:07

LIVERPOOL (ANP/DPA) - Mesut Özil ontbrak bij Arsenal in de wedstrijden tegen Liverpool zaterdag (5-1-nederlaag) wegens een knieblessure. Volgens Arsenal-coach Unai Emery is nog niet duidelijk hoe lang de Duitse voetballer niet beschikbaar is. ,,Ik weet niet of het ernstig is of niet, maar het gaat om zijn knie", zei Emery.

Özil had net twee weken geleden zijn rentree gemaakt bij de Londense club na rugklachten. Hij speelde tegen Burnley (3-1-zege) en tegen Brighton & Hove Albion (1-1) werd hij in de rust gewisseld.

De 30-jarige Duitser wordt al enkele weken in verband gebracht met een mogelijke transfer in de winterstop. Aan het begin van het jaar had Özil zijn contract bij Arsenal nog verlengd tot juni 2021.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.