Terug

Volg Vandaag Inside

Oxlade-Chamberlain snel terug bij Liverpool

Oxlade-Chamberlain snel terug bij Liverpool

5 feb 2019, 21:42

LIVERPOOL (ANP) - Alex Oxlade-Chamberlain is door Liverpool in de selectie opgenomen voor de achtste finales van de Champions League tegen Bayern München. Het eerste duel is op 19 februari op Anfield. Het gaat om een voorlopige lijst die bij de UEFA dient te worden ingediend.

Dat Oxlade-Chamberlain tot de groep behoort is echter opvallend, aangezien hij ruim negen maanden geleden voor het laatst speelde. In de halve finale van de Champions League tegen AS Roma liep de middenvelder vorig seizoen een zware blessure aan een knie op. Aanvankelijk was de verwachting dat hij ook dit seizoen niet zou spelen.

Onlangs liet coach Jürgen Klopp zich al ontvallen dat Oxlade-Chamberlain waarschijnlijk snel terugkeert.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.