Terug

Volg Vandaag Inside

'Owen Wijndal vertrekt op huurbasis bij Ajax'

'Owen Wijndal vertrekt op huurbasis bij Ajax'

5 sep 2023, 08:24

Royal Antwerp huurt Owen Wijndal voor de rest van het seizoen van Ajax, zo meldt journalist Mike Verweij van De Telegraaf.

Wijndal, die eerder voor 10 miljoen euro werd gekocht door Ajax van AZ, heeft besloten om naar Antwerpen te verhuizen vanwege de concurrentie op zijn positie in Amsterdam, met spelers als Gaston Avila, Borna Sosa en Anass Salah-Edinne.

De transfermarkt in België blijft langer open dan die in Nederland, en dit heeft Wijndal de kans geboden om zijn carrière voort te zetten bij Antwerp. Zowel sportief directeur Marc Overmars als trainer Mark van Bommel zijn verheugd met zijn komst naar de Belgische club.

Het is op dit moment nog niet bekend of Antwerp ook een optie tot koop heeft weten te bedingen. Owen Wijndal werd vorige zomer door Ajax voor 10 miljoen euro overgenomen van AZ, maar in de Johan Cruijff ArenA slaagde hij er niet in om hetzelfde niveau te bereiken als in Alkmaar. Het huidige contract van Wijndal bij Ajax loopt nog tot medio 2027.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.