Terug

Volg Vandaag Inside

'Overname ADO Den Haag rond: club in Amerikaanse handen'

'Overname ADO Den Haag rond: club in Amerikaanse handen'

4 nov 2021, 12:01

Bolt Football Holdings wordt de nieuwe eigenaar van ADO Den Haag. De leiding van de Haagse voetbalclub heeft donderdagochtend naar de belanghebbende partijen binnen en rondom de club gecommuniceerd dat er een akkoord is bereikt met de Amerikaanse investeringsmaatschappij. Daarmee lijkt ADO definitief gered van de ondergang, meldt het AD. De papieren moeten nu alleen nog worden gecontroleerd door de licentiecommissie van de KNVB.

Vorige week werden er meerdere gesprekken gevoerd met Bolt Football Holdings. De investeringsmaatschappij, eveneens eigenaar van onder meer Waasland-Beveren en Estoril, bekeek de boeken en kwam vervolgens met een bod. Het bedrag dat de Amerikaanse partij over heeft voor de club is genoeg om de schulden te kunnen aflossen en aan een gezonde toekomst te bouwen. Het Cars Jeans Stadion komt niet in handen van de club, dat blijft van de gemeente.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.