Terug

Volg Vandaag Inside

'Overmars wil transferrecord benaderen voor directe komst Antony'

'Overmars wil transferrecord benaderen voor directe komst Antony'

30 jan 2020, 16:25

Ajax heeft zijn oog laten vallen op Antony, een 19-jarige aanvaller van São Paulo. De linksbenige rechtsbuiten staat te boek als toptalent en staat hoog op het lijstje van technisch directeur Marc Overmars. Laatstgenoemde onderneemt naar verluidt een verwoede poging om deze transferperiode nog te verrassen met de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis. De Braziliaan moet zo'n twintig miljoen euro kosten.

Met deze transfersom, die niet bevestigd is, hoopt Ajax 90 procent van de transferrechten in handen te krijgen. Antony staat al langere tijd op het lijstje van Ajax. De Amsterdammers zouden volgens verschillende Braziliaanse media nu willen doorpakken en inmiddels een officieel bod hebben uitgebracht op de jeugdinternational. São Paulo zou, naar verluidt, de aanvaller het liefst pas komende zomer willen laten gaan.

Antony kan met een overgang naar Ajax in de voetsporen treden van David Neres. Laatstgenoemde kwam in 2017 eveneens over van São Paulo en maakte na wat aanpassingstijd veel indruk bij Ajax.

VIDEO - René ergert zich aan voetbal-talkshows: 'Alles wordt vergeleken met Ajax

René ergert zich aan voetbal-talkshows: 'Alles wordt vergeleken met Ajax'
4:21
René ergert zich aan voetbal-talkshows: 'Alles wordt vergeleken met Ajax'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.