Terug

Volg Vandaag Inside

Overmars over eigen toekomst: 'Mijn familie kiest daarvoor'

Overmars over eigen toekomst: 'Mijn familie kiest daarvoor'

10 sep 2021, 12:49

Marc Overmars is al vaker in verband gebracht met Arsenal en FC Barcelona. De directeur voetbalzaken van Ajax ziet een overstap naar de Catalanen wel zitten. In een uitgebreid interview met Ajax Life spreekt Overmars zich uit over zijn eigen toekomst.

'Kijk, op een gegeven moment wordt het simpel: of ik ga door en stop hier bij Ajax of we gaan als gezin nog een keer naar het buitenland', vertelt Overmars. 'Ik heb die trein nu zes keer laten lopen. Dan komt hij ook niet snel meer, denk ik. Dat vind ik ook prima.'

Tussen Arsenal en FC Barcelona heeft Overmars wel een voorkeur. 'Ze zijn beide interessant. Ik denk dat mijn familie voor Spanje kiest. Dat was toch wel prettig wonen. Ik houd het zelf ook maar op Barcelona.'

Ook geeft Overmars in gesprek met Ajax Life een inkijkje over de manier van werken tijdens een transferperiode. 'De markt schuift wel erg op. Kijk naar de Deense markt. Spelers die niet lang geleden zes miljoen euro kostten, kosten nu het dubbele. De rijkere clubs zijn enorm actief in ons vaarwater. We moeten dus snel en vroeg zijn. Daarmee wordt het risico dat je eens mis zit ook groter. Die rijkere clubs schieten zes keer en als het drie keer mis is, maakt dat ook niet uit', aldus de directeur voetbalzaken van Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.