Terug

Volg Vandaag Inside

Overmars: niemand in winterstop weg bij Ajax

Overmars: niemand in winterstop weg bij Ajax

31 okt 2018, 21:29

AMSTERDAM (ANP) - Ajax verkoopt in de winterstop geen dragende spelers. Die boodschap had directeur voetbalzaken voorafgaand aan het bekerduel van zijn club tegen Go Ahead Eagles. ,,In de winter gaat er echt niemand weg", stelde hij voor de camera van FOX Sports. ,,Nee, dat is echt kansloos."

Overmars verwacht wel dat hij na het seizoen enkele spelers moet verkopen. ,,Sommige jongens hebben zo'n niveau. Die kan je niet meer houden. Ik denk dat het om drie of vier spelers gaat. We willen er echter zo min mogelijk kwijt raken. We gaan ze ook echt niet allemaal verkopen. Maar voor sommige spelers is hier de top vijf of zes van Europa altijd aanwezig. We zullen ons huiswerk goed moeten doen zodat we ze kunnen vervangen."

Volgens de Spaanse en Engelse kranten hebben clubs vooral heel veel geld over voor Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Overmars liet zich niet verleiden om bedragen in zijn mond te nemen. Wel wilde hij kwijt dat de huidige selectie van Ajax volgens hem aanzienlijk meer waard is dan 250 miljoen euro. ,,Het mooie is dat onze spelers nu ook niet met een vertrek bezig zijn. Ze willen eerst een mooi jaar neerzetten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.