Terug

Volg Vandaag Inside

'Overmars mengt zich in strijd om transfervrije Xavi Simons'

'Overmars mengt zich in strijd om transfervrije Xavi Simons'

3 dec 2021, 11:45

Een nieuwe wending rondom een vervolgstap voor Xavi Simons, waarvan het contract komende zomer afloopt. Ajax zou volgens Foot Sur 7 interesse hebben in de transfervrije overname van het talent. Echter moet Ajax wel zien af te rekenen met de internationale top.

Simons behoort al jaren tot de absolute toptalenten in Europa, maar de inmiddels 18-jarige middenvelder is op een zijspoor geraakt bij Paris Saint-Germain. De voorbereiding op het huidige seizoen speelde hij voornamelijk in het eerste elftal, maar werd half augustus door Mauricio Pochettino teruggezet naar het Onder-19 team. Sindsdien is het talent uit beeld voor het grote publiek.

Het contract van Simons loopt in de zomer van 2022 af en lijkt weinig kans van slagen te hebben in de Franse hoofdstad. Mondelinge afspraken met een nieuwe club mogen vanaf Januari beginnen, waardoor de internationale top zich al heeft gemeld bij PSG. Onder meer FC Barcelona en het Rangers van Giovanni van Bronckhorst lijken zich te mengen in de strijd.

Nu lijkt het erop dat de Nederlander nauwlettend in de gaten wordt gehouden door het Ajax van Marc Overmars, volgens Foot Sur 7. Het is echter nog maar zeer de vraag of Ajax een optie is voor de middenvelder, die Mino Raiola als zaakwaarnemer heeft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.