Terug

Volg Vandaag Inside

'Overmars gaat toch excuses aanbieden voor grensoverschrijdend gedrag bij Ajax'

'Overmars gaat toch excuses aanbieden voor grensoverschrijdend gedrag bij Ajax'

31 mrt 2022, 13:40

Marc Overmars zal toch excuses aanbieden voor zijn grensoverschrijdende gedrag bij Ajax, meldt Het Nieuwsblad. Daarmee hoopt Antwerp FC, waar Overmars onlangs werd gepresenteerd als technisch directeur, de storm rondom de aanstelling te bedwingen.

Bij zijn presentatie bij Antwerp bood Overmars geen excuses aan voor zijn grensoverschrijdende gedrag bij Ajax. Overmars zei alleen dat het 'spijtig is wat er gebeurd was,' maar dat het nu 'tijd was om de pagina om te slaan.' Dat kwam de technisch directeur en Antwerp FC op veel kritiek te staan. Zo zegden vijf sponsors hun contract met de Belgische club op.

Om nieuwe schade te voorkomen ging Antwerp de afgelopen dagen het gesprek aan met zijn hoofdsponsors. Zij gaven aan dat er een helder en krachtig signaal van de club nodig was. Die actie zou er vandaag moeten komen. Daarbij worden er zowel van Antwerp als van Overmars oprechte excuses verwacht.

Tot nu toe lagen excuses van Overmars moeilijk, omdat er in Nederland een tuchtonderzoek wordt uitgevoerd. Zijn advocaten hadden hem daarom afgeraden om publiekelijk door het stof te gaan. In de omgeving van Overmars zijn nu echter andere geluiden te horen: het risico op ernstige strafrechtelijke of juridische gevolgen zou zijn afgewend, aldus Het Nieuwsblad.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.