Terug

Volg Vandaag Inside

Overmars en Van Bommel stunten met komst Alderweireld naar Antwerp

Overmars en Van Bommel stunten met komst Alderweireld naar Antwerp

11 juli 2022, 12:16

Toby Alderweireld zet zijn loopbaan vrijwel zeker voort bij Antwerp. De club van trainer Mark van Bommel en technisch directeur Marc Overmars heeft een mondeling akkoord bereikt met Alderweireld en zijn huidige club Al-Duhail uit Qatar. De oud-Ajacied kan in Antwerpen een contract voor drie seizoenen ondertekenen.

'Het administratieve proces is opgestart en zal nog enkele dagen in beslag nemen', meldde Antwerp op de website. 'We willen de overgang zo snel mogelijk afronden om een medische test te kunnen inplannen. Daarna hopen we hem op het trainingsveld te kunnen begroeten.'

Alderweireld speelde sinds vorige zomer voor de Qatarese club, waar hij in 27 wedstrijden één keer tot scoren kwam. Daarvoor speelde hij bij Ajax, Atlético Madrid, Southampton en Tottenham Hotspur. Hij speelde inmiddels 121 interlands voor België. Alderweireld is al de vijfde aanwinst deze zomer voor Antwerp. Onder anderen Oranje-international Vincent Janssen behoort tot de nieuwkomers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.