Terug

Volg Vandaag Inside

'Overmars appte vader Nouri na DWDD-special'

'Overmars appte vader Nouri na DWDD-special'

28 mrt 2020, 01:15

Ajax-watcher Mike Verweij heeft gezegd dat Marc Overmars meteen na de Nouri-special van De Wereld Draait Door een appje stuurde naar de vader van Abdelhak Nouri. Dat geeft aan dat de band tussen de familie-Nouri en Ajax weer hersteld is. Verweij Meldt dat in de Kick-off podcast van De Telegraaf.

Er is nog steeds geen overeenkomst bereikt over een schadevergoeding tussen de familie van Nouri en Ajax, terwijl Ajax wel schuld bekende. 'Er is nu ook geen zicht op een snelle overeenkomst', zegt Verweij.

'Met Rutger Arisz heeft Ajax gewoon een cruciale fout gemaakt. Daar is zoveel kwaad bloed mee gezet: harteloos, niet meedenkend, hard, zakelijk. Zo hoor je niet met zulke zaken om te gaan', vervolgt Verweij. Valentijn Driessen vult aan: 'Later heeft Edwin van der Sar het dossier overgenomen. Vanaf dat moment kreeg de familie in ieder geval een veel beter gevoel.'

'Maar dan zit er weer een Raad van Commissarissen boven, die denken beleidsmatig. Tja, tot hoe ver moet je gaan? Ik snap dat het een moeilijk verhaal is, maar het is triest dat het zo ver gekomen is', stelt Driessen over de langdurige zaak van Nouri.

De relatie tussen Ajax en familie-Nouri is inmiddels zoals gezegd beter. 'Direct na de uitzending van De Wereld Draait Door op vrijdag kreeg de vader van Abdelhak een appje van Marc Overmars. Er is een prijs voor het grootste talent uit de jeugdopleiding naar Nouri vernoemd. Die verhoudingen zijn hartstikke goed', benadrukt Verweij.

VIDEO - René over Nouri-special DWDD: 'Matthijs had moeten vragen om harde cijfers'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.